Home / Pasaulē / 2020.gadā WhatsApp pārstās darboties miljoniem ierīču

2020.gadā WhatsApp pārstās darboties miljoniem ierīču


Warning: Undefined array key "tie_hide_meta" in /data01/virt73110/domeenid/www.noderes.lv/tiesilv/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data01/virt73110/domeenid/www.noderes.lv/tiesilv/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Noskaidrojiet, vai varēsiet arī turpmāk izmantot šo saziņas līdzekli.

Jaunas aplikācijas ne vienmēr atbalsta vecākas veidierīces. Arī WhatsApp nav izņēmums. Jau 2020. gadā aplikācija pārstās darboties miljoniem ierīču visā pasaulē, ziņo ārvalstu medijs www.dailymail.co.uk.

WhatsApp vairs nebūs pieejams ierīcēm ar Windows Mobile sākot ar 2019. gada 31. decembri, Android 2.3.7 un iPhone iOS 8 sākot ar 2020. gada februāri.
Faktiski, aplikācija darbosies tikai ierīcēm ar Android versiju 4.0.3 un jaunāku, kā arī iPhone ar iOS ar versiju 9 vai jaunāku.

Pamatojums tam ir uzņēmuma plāni uzlabot aplikācijas darbību uz ierīcēm, kuras izmanto absolūts vairākums tās lietotāju.

Lietotāji ar vecākām sistēmām vairs nevarēs izveidot jaunu profilu. Papildus tam arī vairākas aplikācijas funkcijas vairs nebūs pieejamas.

WhatsApp pakāpeniski atsakās uzturēt dažādas veidierīču platformas, uz kurām “nav iespējams un nepieciešams paplašināt aplikācijas funkcionalitāti”. Taču uzņēmums atzīst, ka šādi lēmumi tam nenākas viegli.

Aplūko arī šo

Biedējošs Vangas pareģojums par 2022. gada 22. decembri

Ir kļuvis zināms gaišreģes Vangas pareģojums par 2022. gadu. Aklā gaišreģe paredzēja, ka nākamajā gadā …