Sastāvdaļas:
3 olas
2 šampinjoni
1 tomāts
100 g desas
50-70 g cieta siera
Zaļumi
Sāls
Pipari
Pagatavošana:
1. Bļodiņā sakuļ olas, pievienojot sāli, piparus pēc garšas.
2. Sagriež visas pārējās sastāvdaļas mazos kubiņos: sēnes, desu, zaļumus un tomātus.
3. Tad sarīvē uz smalkās rīves sieru.
4. Visu ieliek blodā un labi samaisa. Tad lej maisiņā un cieši nosien to. Lai omlete vārot neizlīst, drošības pēc labāk maisiņu ielikt otrā maisiņā. Liek maisiņu vārošā ūdenī un ļauj vārīties 20 minūtes. Pievērs uzmanību, kad ieliksi maisiņu ūdenī, tas pārtrauks vārīties. Vārīšanās laiku sāk skaitīt no brīža, kad ūdens atkal sāk vārīties.
5. Pēc 20 minūtēm izņem maisiņu no katliņa. Sagriež omleti un liek uz šķīvja. Gatavs!