Home / Noderīgi / Ko par cilvēku stāsta viņa dzimšanas datums?

Ko par cilvēku stāsta viņa dzimšanas datums?

Pasaki man, kurā datumā tu esi dzimis, un es pateikšu, kas tu esi!

#1
“Numur viens” – un ar to viss ir pateikts. Tas ir radošu, kreatīvu, oriģinālu un ārkārtīgi neatkarīgu cilvēku datums. Viņu pašpietiekamībai ir divas pretējas robežas: no vienas puses, tās ir pārliecinātas par sevi personas, kas var kalpot par piemēru apkārtējiem, bet no otras – individuālisti un egoisti, kas nav gatavi rēķināties ar citu viedokli. Var būt līderi un iniciatori, jo ir ļoti ambiciozi. Negatīvās puses: impulsivitāte, pašpārliecinātība, spītība.

#2
Šie cilvēki atšķiras ar pārlieku jūtīgumu. Viņi atsauksies uz jebkuru, pat mazpazīstamu cilvēku lūgumu. Divnieks ir līdzsvara un ciešas savienības simbols. Tie ir lieliski biznesa partneri, kolēģi, draugi un dzīvesbiedri. Viņi ir lieliski diplomāti: patiesi, labi audzināti, uzņēmīgi. Bet biežāk tas ir mākslinieku un romantiķu sakrālais skaitlis. Viņu pārliekais kautrīgums bieži kļūst par klupšanas akmeni svarīgu jautājumu risināšanā. Otra jūtīgā rakstura galējība – nosliece uz depresiju.

#3
Mākslinieciskas iztēles, radoša intelekta, komunikabilitātes un līdzjūtības skaitlis. Tas ir savsarpējas sadarbības un neitralitātes simbols. Trešajā datumā dzimst nelabojami optimisti, kas prot būt laimīgi un baudīt dzīvi. Viņiem raksturīgs pastāvīgas iemīlēšanās stāvoklis. Viņiem ir lieliska humora izjūta un intuīcija. Viņu viedoklī ir vērts ieklausīties īpaši. Bet, tāpat kā divniekiem, viņu jūtīgums reizēm ieslīgst otrā galējībā – skumju brīdī viņiem ir nosliece uz depresiju un vēlēšanās no mušas uzpūst ziloni.

#4
Atbildīgi, apzinīgi, nopietni un uzticami cilvēki, kas nebaidās no sarežģītiem uzdevumiem un dara visu, lai šos uzdevumus atrisinātu. Ne velti viņus bieži lūdz palīdzēt, ko viņi arī dara. Šiem cilvēkiem ir spīdoša lietišķā reputācija. Pašu spēkiem viņi spēj nopelnīt pieklājīgus līdzekļus. Liekas, ka nav nekā tāda, kas viņiem nebūtu pa spēkam. Neveiksmes viņi uztver kā neizbēgamu dzīves pieredzes sastāvdaļu. Prot izdarīt secinājumus no savām kļūdām, bet vēlāk gūt no tā labumu. Vēl vairāk, grūtībās viņos pamostas azarts un vēlēšanās panākt vēlamo par katru cenu.

#5
Pieci – brīvības simbols numeroloģijā. Arī cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, zina, kā to izmantot un pielietot. Piecinieks ir ceļotāju un avantūristu skaitlis. Viņi ir sabiedriski, ziņkārīgi, universāli cilvēki. Ļoti bieži “5” ir ģēniju iezīme. Šos cilvēkus pievelk viss noslēpumainais, savādais, nezināmais. Galvenais padoms, ko gribas viņiem dot – “piebremzējiet”! Neizdariet secinājumus par ātru un nesteidziniet notikumus. Jūsu nepacietība var izspēlēt ar jums ļaunu joku un padarīt nelaimīgus.

#6
Tas ir mīlestības un sapratnes, godīguma un uzticības, ģimenes un draudzības skaitlis. Šiem cilvēkiem ir ļoti attīstīta atbildības sajūta, mākslinieciski talanti, tiekšanās pēc humanitārām zinātnēm. Viņi ir cēlsirdīgi, mājas cilvēki, palīdz citiem ar padomu un nereti ar naudu. Viņi ir lieliski draugi, kam var uzticēt vislielāko noslēpumu. Taču ar visu to, šis skaitlis saistās ar pārlieku greizsirdību un privātīpašnieciskumu. Viņi ir diezgan spītīgi, uzbāzīgi un uzņēmīgi pret glaimiem.

#7
Gudrības un saprāta skaitlis. Ne velti cilvēki, kas dzimuši šajā veiksmīgajā septītajā datumā (un viņiem patiesi veicas), dievina lasīšanu un ir gatavi visu laiku mācīties kaut ko jaunu un saistīt savu dzīvi ar intelektuālu darbošanos. Patīk būt vienatnē, perfekcionisti. Negatīvā puse: noslēgtība, kaislība strīdēties, tendence izolēties, sarkasms, spītība, aizkaitināmība.

#8
Numeroloģijā šis ir varas un pārvaldīšanas simbols. Astotajā datumā dzimušie bieži atklāj sevi politikā, kļūst par ekspertiem korporāciju pārvaldīšanā un jūtas ļoti komfortabli varas pozīcijās (tas atspoguļojas arī seksā). Viņi ir egocentriski, mīl slavināšanu, sapņo par vispārēju atzinību. Skaitlis “8” atspoguļo augstus ienākumus un materiālo veiksmi. Necentieties viņiem spiest uz jūtām, arī sirdsapziņas pārmetumi viņiem ir sveši. Negatīvās īpašības: pārlieku ambiciozi, cietsirdīgi pret padotajiem un cilvēkiem kopumā. Liela nauda un galvu reibinoši ienākumi “astotnieku” var sabojāt.

#9
Viens no vissentimentālākajiem kalendāra pārstāvjiem. Pašaizliedzīgi draugi, romantiski dzīves pavadoņi, ieinteresēti lietišķie partneri. Labi attīstīts rakstnieka talants. Spilgta īpašība – dāsnums. To atzīmē visi, kas ar viņu ir pazīstami. Viegli piedod aizvainojumus un ir iecietīgi pret citu trūkumiem. Vienīgais, kas trūkst izklaidīgajiem “devītniekiem”, ir vairāk uzmanības savām finansēm.

#10
Viens no pretrunīgākajiem skaitļiem. Tā ir divu sakrālo ciparu kombinācija, kas nozīmē – visu vai neko! Cilvēki, kas dzimuši 10.datumā ir raduši rīkoties vienkārši un tieši, izvairās no intrigām, sarežģītām virāžām. Viņiem ir skaidra dvēsele un plaša sirds, ļoti populāri draugu vidū un vienmēr sev piesaista uzmanību. Padoms “desmitniekiem” – vizualizējiet savus mērķus un sapņus: jums ir jāsaredz visas detaļas, lai tie piepildītos.

#11
Neviens cits datums nav apveltīts ar garīgumu tā, kā skaitlis 11. No pašas bērnības šie cilvēki izvēlas iekšējās attīstības un žēlsirdības ceļu. Materiālās vērtības viņus interesē vismazāk, pirmajā vietā ir dvēsele. Šie cilvēki apzinās vārda spēku, tādēļ vienmēr apsver to, ko saka, un nekad nedod tukšus padomus un rekomendācijas. Viņu viedoklī patiešām ir vērts uzmanīgi ieklausīties. Viņu iekšējās nojausmas robežojas ar ekstrasensorajām.

#12
No vieninieka šie cilvēki ir paņēmuši stipru gribu, pozitīvu attieksmi pret dzīvi un neizsīkstošu enerģiju. Bet no divnieka – iekšējo harmoniju, spēku līdzsvaru, organizatora talantu un sabiedriskumu. “Divpadsmit” ir sakrāls skaitlis visai cilvēcei, un tas jāņem vērā. Vairāk kā pirms tūkstoš gadiem tieši šis skaitlis tika izvēlēts diennakts laika noteikšanai, gada dalīšanai pa mēnešiem un garuma mērīšanai (pēda = 12 collas). Ne velti tieši uz šiem cilvēkiem gulstas īpaša misija – viņi var padarīt pasauli labāku.

#13
Visstrīdīgākais skaitlis numeroloģijā, kas apzīmē transformācijas etapu. Šajā datumā dzimušie nevienu neatstās vienaldzīgu. Šā ciparu koda nēsātāji visu mūžu tiecas pēc pilnības, viņu dzīvē pastāvīgi notiek kaut kādas izmaiņas. Vārds “stabilitāte” noteikti nav viņu leksikā. Galvenais viņu trūkums – neiecietība pret citiem. Pēc liela strīda viņi reti dod otru iespēju, pat , ja cilvēks to ir pelnījis. Bez tam, viņi ir diezgan slinki, kas bieži viņiem traucē sasniegt nospraustos mērķus.

#14
Šis skaitlis pieder tiem cilvēkiem, kas tic pilnīgai brīvībai bez jebkādiem ierobežojumiem. Pat nemēģiniet viņus ierobežot, viņi pazudīs no jūsu dzīves uz visiem laikiem. Diezgan ātras dabas. Dusmu lēkmes brīdī sevi pilnībā nekontrolē, ko pēc tam nožēlo. Raksturīga īpašība – spēcīgs seksuāls uzbudinājums, kas robežojas ar iekāri. Kaislīgākus mīlniekus būs grūti atrast. Bieži iemīlas. Šis skaitlis ir saistīts ar materiālo labumu zaudējumu, tādēļ šie cilvēki biznesā bieži cieš fiasko. Ar savām finansēm viņiem jāapietas īpaši saudzīgi.

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Aplūko arī šo

Efektīvi mēslošanas līdzekļi orhidejām

Daži ziedošu stādījumu cienītāji uzskata, ka orhidejas nav jābaro, taču eksperimenti ir parādījuši, ka orhideju …