Šis vistas filejas ēdiens ir neticami garšīgs, sulīgs un maigs! Ar ļoti garšīgu dārzeņu mērci, ar siera garoziņu virsū.
Sastāvdaļas:
- vistas fileja -600g
- sāls pēc garšas
- melnie pipari-1 tējk.
- garšvielas vistas gaļai – 1 tējk.
- sausie ķiploki – 1 tējk.
- sīpols – 1 gab
- tomāts – 1 gab
- dilles – 20 g
- cietais siers – 150 g
- majonēze – 2 ēd.k augu eļļa – 2 ēd.k.
Pagatavošana:
- Sagriežam fistas fileju divās daļās , kā karbonādes. Tad izklapējam tās un uzberam garšvielas(sāls, pipari, vistas garšviela).
- Sagriežam sīpolu un tomātu smalkos gabaliņos un ievietojam tos bļodiņā.
- Tad smalki sagriežam dilles, ko arī pievienojam tomātiem un sīpolam.
- Uz smalkās rīves sarīvējam pusi no siera un pievienojam bļodā jau sagrieztajiem produktiem. Pievienojam majonēzi un nedaudz piparus, visu kārtīgi samaisam.
- Tad ietaukojam cepampannu. Kārtojam traukā vistas filejas un tām liekam virsū iegūtu masu, pa virsu uzkaisam atlikušo sieru.
- Liekam uz 200 grādiem uzsildītā cepeškrāsnī un cepam aptuveni 45-50 minūtes.