Home / Receptes / Šī recepte mani uzvarēja – tikai 30 minūtes, bet cik garšīgi: maigi ābolu cepumi, mīksti kā bulciņas

Šī recepte mani uzvarēja – tikai 30 minūtes, bet cik garšīgi: maigi ābolu cepumi, mīksti kā bulciņas

Sastāvdaļas:
• Ola – 1 gab.
• Cukurs – 50 g
• Sviests – 70 g
• Milti – 170-190 g
• Cepamais pulveris – 1 tējk.
• Sāls – šķipsniņa
• Āboli – 3 gab

Pagatavošana:
Traukā iesitam olu un pievienojam cukuru, tad visu sakuļam, līdz izkūst cukurs.
Tad pievienojam izkausētu sviestu un atkal samaisam.
Pievienojam izsijātus miltus un cepamo pulveri, sāli, visu kārtīgi atkal samaisam.
Tad nomizojam un sagriežam ābous mazos gabaliņos un pievienojam mīklai.
Tad iegūtu masu liekam uz cepešpannas, uz kuras uzklāts cepampapīrs. (skatīt attēlā)

Liekam cepeškrāsnī 180 grādu uzkarsētā temperatūrā uz aptuveni 20-25 minūtēm.

Aplūko arī šo

Jau daudzus gadus tomātus konservēju tikai tā!

Šo recepti es uzzināju pirms daudziem gadiem no kādas savas paziņas. Būs nepieciešami nelieli tomāti …