Home / Receptes / Lieliska vistas filejas recepte! Nevienos Svētkos neiztikt bez šāda gaļas ēdiena!

Lieliska vistas filejas recepte! Nevienos Svētkos neiztikt bez šāda gaļas ēdiena!


Warning: Undefined array key "tie_hide_meta" in /data01/virt73110/domeenid/www.noderes.lv/tiesilv/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data01/virt73110/domeenid/www.noderes.lv/tiesilv/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Šis vistas filejas ēdiens ir neticami garšīgs, sulīgs un maigs! Ar ļoti garšīgu dārzeņu mērci, ar siera garoziņu virsū.

Sastāvdaļas:

  • vistas fileja -600g
  • sāls pēc garšas
  • melnie pipari-1 tējk.
  • garšvielas vistas gaļai – 1 tējk.
  • sausie ķiploki – 1 tējk.
  • sīpols – 1 gab
  • tomāts – 1 gab
  • dilles – 20 g
  • cietais siers – 150 g
  • majonēze – 2 ēd.k augu eļļa – 2 ēd.k.

Pagatavošana:

  1. Sagriežam fistas fileju divās daļās , kā karbonādes. Tad izklapējam tās un uzberam garšvielas(sāls, pipari, vistas garšviela).
  2. Sagriežam sīpolu un tomātu smalkos gabaliņos un ievietojam tos bļodiņā.
  3. Tad smalki sagriežam dilles, ko arī pievienojam tomātiem un sīpolam.
  4. Uz smalkās rīves sarīvējam pusi no siera un pievienojam bļodā jau sagrieztajiem produktiem. Pievienojam majonēzi un nedaudz piparus, visu kārtīgi samaisam.
  5. Tad ietaukojam cepampannu. Kārtojam traukā vistas filejas un tām liekam virsū iegūtu masu, pa virsu uzkaisam atlikušo sieru.
  6. Liekam  uz 200 grādiem uzsildītā cepeškrāsnī un cepam aptuveni 45-50 minūtes.

Aplūko arī šo

Jau daudzus gadus tomātus konservēju tikai tā!

Šo recepti es uzzināju pirms daudziem gadiem no kādas savas paziņas. Būs nepieciešami nelieli tomāti …