Home / Noderīgi / Kādi produkti būtu jāiekļauj ēdienkartē, ja vēlaties notievēt

Kādi produkti būtu jāiekļauj ēdienkartē, ja vēlaties notievēt

Katram ir savs ķermeņa tips, bet visi mēs tiecāmies pēc ideāla. Jebkuram cilvēkam dzīvē iestājās tāds periods, kad viņš aizdomājās par savu svaru. Liekie kilogrami bojā ne tikai ārieni, bet arī kaitē veselībai. Kā tad var notievēt? Pirmkārt, vajadzētu pievērst uzmanību uzturam. 

Lai kļūtu tievākam (-ai), nav obligāti jāatsakās no ēdiena. Ir speciāli produkti, kas sadedzina taukus. Tie paātrina vielmaiņu, regulē gremošanu un izvada lieko šķidrumu no organisma. Pievienojiet sekojošos produktus savā uzturā un drīzumā Jūs redzēsiet rezultātu!

KAS JĀĒD, LAI NOTIEVĒTU?

JOGURTS, RŪGUŠPIENS, KEFĪRS, BIEZPIENS

  Šie piena produkti, satur veselīgu hormonu – kalctriolu, kas atbrīvo šūnas no liekiem taukiem, kā arī piena produkti ir bagāta ar olbaltumvielām, kas ļoti nepieciešams organismam. 

  Piena sūkālās jeb rūgušpienā ir proteīns, kas palīdz sadalīt zemādas taukus. Dodiet priekšroku zema tauku piena produktiem, izvēlaties pašus svaigākus un augstāku kvalitāti un bez piedevām produktus. 

AUZU PĀRSLAS

Auzu pārslas uzlabo gremošanas orgānu darbību, tāpēc tas ir ļoti nepieciešama cilvēkiem, kas vēlās notievēt. 

INGVERS

Šis produkts stimulē kuņģa sulas ražošanu, sadedzina taukus un pāatrina vielmaņu. 

KĀPOSTS

Visos kāposta veidos ir liels daudzums šķiedrvielu, kas attīra organismu. Šis mazkaloriju produkts – ir vislabākais lai novērstu bada izsalkumu. 

GURĶI

Gurķos ir 95% ūdens un ļoti niecīgs kaloriju daudzums. Tievēšanās laikā ir nepieciešams daudz dzert šķidruma, tāpēc gurķi – teicams diētisks produkts. 

KANĒLIS

Sadala taukus, pāatrina vielmaiņu un palīdz sadedzināt cukura līmeni asinīs. Vienkārši pievieno šo produktu dzērienos vai konditorejas izstrādājumos. 

GREIPFRŪTS

Šis veselīgais auglis spēj pazemināt insulīna līmeni. Viņa rūgtās membrānās satur vielas, kas veicina svaru zudumu. 
KĀDI VĒL PRODUKTI JĀLIETO UZTURĀ, LAI ZAUDĒTU SVARU ATRADĪSI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Aplūko arī šo

Efektīvi mēslošanas līdzekļi orhidejām

Daži ziedošu stādījumu cienītāji uzskata, ka orhidejas nav jābaro, taču eksperimenti ir parādījuši, ka orhideju …