Kūkām ir ļoti maz vitamīnu, tādēļ viņas ir jāēd daudz!!!😊
Nutella torte. Ar Mascarpone, Nutella krēmu un saldā krējuma riekstu krēmu.
Sastāvdaļas:
Biskvītam:
1. 4 olas
2. 200 g cukura + vaniļas cukurs
3. 75 g miltu
4. 1 tējkarote cepamā pulvera
5. 3 ēdamkarotes kakao
6. 30 g sasmalcinātas šokolādes
1. Olas, cukuru puto ar mikseri līdz baltai masai, apmēram 5 minūtes.
2. Pievieno izsijātus miltus, cepamo pulveri, kakao un prātīgi apmaisa. Liekam klāt sasmalcinātu šokolādi un vēlreiz prātīgi apmaisa.
3. Liek 22 cm diametrā formā un cep cepeškrāsnī uz 180 grādiem līdz 45 minūtēm.
Mascarpone pildījums ar Nutellu:
1. 250 g Mascarpone siera
2. 250g krēmsiera
3. 3 ēdamkarotes Nutella
4. Saldā krējuma stindzinātāju 2 paciņas
5. 2 ēdamkarotes pūdercukura
1. Visas sastāvdaļas maisam kopā. Liekam ledusskapī.
Riekstu krēms:
1. 400 ml saldā krējuma 33%
2. 30 g sakapātu riekstu
3. 2 paciņas vaniļas cukuru
4. 2 paciņas saldā krējuma stindzinātāju
1. Saldo krējumu putojam, pievieno vaniļas cukuru un saldā krējuma stindzinātāju. Kad saldais krējums uzputots, tad pievieno riekstus. Prātīgi apmaisa, liek ledusskapī.
Atdzisušu biskvītu griežam 3 biskvīta plāksnes. Liekam formā ar platām malām vai konditorejas gredzenā pirmo biskvītu – Mascarpone sieru – otro biskvītu – riekstu krēmu – trešo biskvītu.
Liekam ledusskapī uz vairākām stundām. Pirms padošanas var torti izdekorēt, kā vēlas.