Sastāvdaļas:
1. 600 g liellopu maltā gaļa
2. 1 sīpols + ķiploka daiviņa
3. 1 dzeltenā un 1 zaļā paprika
4. Vārīti makaroni
5. Garšvielas
6. Pētersīļi
7. 200 g Kausētais siers
8. 100 ml piens
Pagatavošana:
1. Sīpolu nomizo un sagriež, likt sakarsētā pannā ar eļļu un apcept līdz sīpoliņi paliek caurspīdīgi
2. Liek klāt malto gaļu, sakapātu ķiploku un apcep, kad gaļiņa ir apcepusies, likt klāt sagrieztu papriku, garšvielas un cep tālāk, dažas minūtes
3. Kad viss ir labi apcepies, likt klāt kausēto sieru, labi samaisa un pielej klāt pienu, sutina līdz 5 minūtēm
4. Gatavos makaronus pielikt klāt mērcei un labi apmaisa