Home / Receptes / Pasta ar maltās gaļas – paprikas – kausēto sieru mērci

Pasta ar maltās gaļas – paprikas – kausēto sieru mērci

Sastāvdaļas:

1. 600 g liellopu maltā gaļa

2. 1 sīpols + ķiploka daiviņa

3. 1 dzeltenā un 1 zaļā paprika

4. Vārīti makaroni

5. Garšvielas

6. Pētersīļi

7. 200 g Kausētais siers

8. 100 ml piens

 

Pagatavošana:

1. Sīpolu nomizo un sagriež, likt sakarsētā pannā ar eļļu un apcept līdz sīpoliņi paliek caurspīdīgi

2. Liek klāt malto gaļu, sakapātu ķiploku un apcep, kad gaļiņa ir apcepusies, likt klāt sagrieztu papriku, garšvielas un cep tālāk, dažas minūtes

3. Kad viss ir labi apcepies, likt klāt kausēto sieru, labi samaisa un pielej klāt pienu, sutina līdz 5 minūtēm

4. Gatavos makaronus pielikt klāt mērcei un labi apmaisa

Aplūko arī šo

Piparkūku auzu pārslu cepumi ar riekstiem

Sastāvdaļas: 1. 2 banāni 2. 100 g auzu pārslas 3. 1 ēdamkarote medus 4. 2 …