Home / Receptes / Sviesta krēms ar vārīto kondensēto pienu

Sviesta krēms ar vārīto kondensēto pienu

Viens…divi… gatavs! Derēs kūkām, vafeļu trubiņām, eklēriem, desertiem, ruletēm.

Sastāvdaļas:

1. 450 ml vārīta kondensēta piena – istabas temperatūrā
2. 180 g sviesta – istabas temperatūrā

Pagatavošana:

1.Sviestu ar mikseri sakuļ līdz masa dubultojas un paliek gaiša.
2. Pa vienai ēdam karotei iekuļ vārīto kondensēto pienu, kuļam apmēram līdz 10 minūtēm.
3. Krēmu turēt ledusskapī.

Aplūko arī šo

Pasta ar maltās gaļas – paprikas – kausēto sieru mērci

Sastāvdaļas: 1. 600 g liellopu maltā gaļa 2. 1 sīpols + ķiploka daiviņa 3. 1 …