Home / Receptes / Slinkā medus kūciņa, šis variants ir ļoti ātrs un bez ilgas cepšanas.

Slinkā medus kūciņa, šis variants ir ļoti ātrs un bez ilgas cepšanas.

Slinkā medus kūciņa. Mana pirmā bija ilga un sarežģīta, bet šī ir uz ātro, kā saka. 😉😁

Biskvītam:

1. 80 g medus
2. 100 g cukura
3. 100 g sviesta
4. 180 – 200 g miltu
5. Soda 1 tējkarote
6. Šķipsniņa sāls
7. 3 olas

1. Katliņā uz mazā uguns kausē medu, pievieno sodu. Un neparstājot maisot vāra kamēr vis paliek smuki brūns.
2. Tad katliņu noņem no uguns un pievieno sviestu. Labi samaisa un ļauj kārtīgi atdzist.
3. Pa to laiku putojam ar mikseri olas, cukuru un šķipsniņu sāls. Kādas 5 minūtes.
4. Tad medus masu pievieno olu masai. Ar mikseri drusku saputo.
5. Pievieno izsijātus miltus, labi samaisa.
6. Medus mīklu lej uz cepamā papīra.
7. Cep cepeškrāsnī uz 180 grādiem līdz 7 minūtēm.

Mīkla pēc cepšanas viegli nāk nost no papīra. Tad sagriež mīklu vienādās.

Krēmam:

400 g krējuma samaisa ar 2 ēdam karotēm pūdercukuru. Un smerē uz plāksnītēm. Tur ledusskapī dažas stundas.

Aplūko arī šo

Pasta ar maltās gaļas – paprikas – kausēto sieru mērci

Sastāvdaļas: 1. 600 g liellopu maltā gaļa 2. 1 sīpols + ķiploka daiviņa 3. 1 …