Sastāvdaļas:
- 350 g vistas filejas
- 1 sīpols
- 1 paprika
- 2 seleriju kāti
- 150 ml piena
- 100 g siera
- 1 ola
- sāls, pipari(pēc garšas)
Pagatavošana:
Sālītā ūdenī uzvāra vistas fileju līdz tā ir gatava.
Tad sagrieziet fileju.
Nomizojiet visus dārzeņus. Sīpolu sagrieziet gredzenos, saldo piparu – kubiņos, seleriju kātu mazos gabaliņos.
Pannā ar olīveļļu apcepiet sīpolu, tad saldo piparu un seleriju.
Samaisiet visus dārzeņus ar vistas fileju, tad salieciet visu cepamajā formā.
Sakuliet olu ar pienu un sieru, uzlejiet gatavo maisījumu uz vistas filejas un dārzeņiem. Apkaisiet to ar rīvētu sieru.
Cepiet sacepumu 180 grādos cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes.